Címlap
Nem folytatódik a TEoM PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Slowmo2   
2012. december 01. szombat, 15:00

Mint ahogyan azt a Facebook oldalunkon is olvashattátok, technikai okok miatt nem fog folytatódni a The Emperor of Minopia nevezetű sorozatunk. Más sorozatba bele fogunk kezdeni, de ez a sorozat körülbelül el van átkozva.

Hogy őszinték legyünk hozzátok, 4-szer vettük fel a folytatást. Igen, 4-szer játszottuk végig a The Emperor of Minopia nevű custom map fennmaradó részét. Kétszer fordult elő, hogy a felvett anyag egy és háromnegyed óra - kettő és negyed óra helyett félórás lett. Érthetetlen. A mikrofon azonban rögzítette végig a hangomat, de a videofájl hossza a töredéke volt az eltelt időnek.
Utána csúszott a hang, és a videó végére kemény 8 másodperces, élvezhetetlen időeltolás lett a kettőnk hangja között.
És végül, az utolsó felvételnél olyan halk volt a hangom Viktoréhoz képest, hogy szinte semmit sem lehetett hallani.

A pályát, és benne a szövegeket már-már sajnos fejből tudjuk, így egyáltalán nem élvezetes játszani, főleg amikor olyan fordulat van, amin először meglepődtünk, illetve jót kacagtunk. Szóval sajnos a TEoM nem fog folytatódni, de igyekszünk egy másik custom map-os sorozattal visszatérni.

 

Megértéseteket köszönjük! :D

Módosítás dátuma: 2014. május 12. hétfő, 22:12
 

This website is created by Slowmo2, and is the property of Sirius & Slowmo2. Copyright © 2012-2018 All rights reserved. Contact: sascastweb@citromail.hu