Címlap
Megújult a galéria! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Slowmo2   
2013. január 27. vasárnap, 23:25

Amióta ez az oldal elindult, a galéria sajnos rendelkezett azzal az egyébként nem elhanyagolható hiányossággal, hogy csak egy albumot volt képes kezelni. Természetesen ezen már akkor változtatni szerettünk volna, de ahhoz a galéria egész szerkezetét kellett volna átszerkeszteni, újraírni. A vizsgák lecsengését követően rendelkeztem az idővel ahhoz, hogy tudjak rajta nyugodtan gondolkodni.

Így történt hát, hogy a galéria frissült, most már képes több albumot kezelni, az első album mindig a legfrissebb, és így lehet haladni a régebbiek felé. Remélem 100%-on funkcionál, nyilván próbálgattam, hogy minden helyzetben azt csinálja-e, amit neki kell, azonban a legjobb teszterek a felhasználók. Hajaj, de még mennyire profik a hibák feltárásában! :D Azért remélem most nem lesz senkinek sem könnyű dolga ilyen téren!
Használjátok egészséggel!

Természetesen ha lesz egy albumra való új kép egy bizonyos témában a csatorna életében, akkor az is fel fog kerülni a galériába. ;)

Módosítás dátuma: 2014. május 12. hétfő, 22:12
 

This website is created by Slowmo2, and is the property of Sirius & Slowmo2. Copyright © 2012-2018 All rights reserved. Contact: sascastweb@citromail.hu