Címlap Letöltések

Letöltések


Ezen az oldalon megtalálhatod az összes általunk nyilvánosságra hozott letöltést (map-ok, schematikok, és képanyagok).Az Hardcore map

Típus: Map

Ez itt a Sirius "Az Hardcore" sorozatában megismert map.

Aknakereső

Típus: Program

Egy saját készítésű kis aknakereső program.

50,000 - Vár

Típus: Map

Ez a map az 50,000-es feliratkozószám elérésének alkalmával megrendezésre került várjátékhoz készített várat tartalmazza. A map magába foglal természetesen egy batárnagy várat, egy várfoglaló rendszert, valamint egy hatalmas Zeppelint!

Játékos érzékelő

Típus: Map

Ez a map egy játékos érzékelőt tartalmaz. A map tökéletes betöltéséhez a 13w03a verziójú Snapshot szükséges! A szerkezet az X: -485, Z: 710 koordináták környékén található.

Játékos érzékelő

Típus: Schematic

Ez a fájl egy játékos érzékelő schematikot tartalmaz. Ezt különféle Minecraft World editorokkal lehet berakni a Minecraftba, pl az MCEdittel.

Minecraft ház II.

Típus: Wallpaper

Ezt a házat sokat nem láthattátok, de például a honlap hátterében is megbújik. :D Itt több felbontásban megtalálható, illetve az Soartex Fanver nevű texture pack-el.

Minecraft ház I.

Típus: Wallpaper

Ezt a házat sokat nem láthattátok, de például a honlap hátterében is megbújik. :D Itt több felbontásban megtalálható, illetve az eredeti texture pack-el.

Pistonhíd

Típus: Wallpaper

Az újabb kép-pack megérkezett. Természetesen, mint ahogyan eddig is, úgy most is a kép különböző képarányokban, különböző felbontásokban található meg a tömörített fájlban.

Világítótorony

Típus: Wallpaper

A háttérképgyűjteményünk újabb pack-je a világítótoronyról készült. A kép különböző képarányokban, különböző felbontásokban található meg a tömörített fájlban.

Várjáték - I. vár

Típus: Wallpaper

Ez az első várjátékra épített vár mapjáról készített háttérkép-pack. A kép különböző képarányokban, különböző felbontásokban található meg a tömörített fájlban.

Katapult

Típus: Map

Ez a map egy sík redstone-os map egy játékos katapulttal bővítve. A szerkezet az X: -330, Z: -1100 koordináták környékén található.

Katapult

Típus: Schematic

Ez a fájl egy katapult schematikot tartalmaz. Ezt különféle Minecraft World editorokkal lehet berakni a Minecraftba, pl az MCEdittel.

Tripwire csapda

Típus: Map

Ez a map egy csapdaszerkezetet tartalmaz, egy design-t, ami ötletet adhat az embernek, hogy hogyan lehetne használni a tripwire-t csapda készítéshez. A szerkezet az X: -362, Z: -1046 koordináták környékén található.

Tripwire csapda

Típus: Schematic

Ez a schematic egy Tripwire csapdát tartalmaz. A szerkezetet MCEdit avagy WorldEdit segítségével lehet behelyezni a kívánt mapra.

Bolt

Típus: Map

Ez a map Sirius boltját tartalmazza. Szép méretes, talán bonyolultnak is mondható, de mindenképpen érdekes szerkezet. A szerkezet az X: -400, Z: -1000 koordinátáktól nem messze található.

Bolt

Típus: Schematic

Ez a schematic Sirius boltját tartalmazza. A szerkezetet MCEdit avagy WorldEdit segítségével lehet behelyezni a kívánt mapra.

Potion adagoló

Típus: Map

Ez a map Sirius potion adagoló rendszerét tartalmazza. Survival-ban is megéri megépíteni, de csak ha bovelkedünk a vasban, vagy csak egyszeruen kevesebb vassal építjük meg a design-t.

Potion adagoló

Típus: Schematic

Ez a schematic Sirius potion adagoló rendszerét tartalmazza. A szerkezetet MCEdit avagy WorldEdit segítségével lehet behelyezni a kívánt mapra.

Világítótorony

Típus: Map

Ez a map Sirius világítótornyát tartalmazza. A letöltött rar-ban található "vilagitotorony" nevû mappát kell bemásolni a minecraft gyökérkönyvtárában a "saves" mappába (C:\Users\*neved*\AppData\Roaming\.minecraft\saves). A szerkezet az X: 75, Z: 333 koordináták környékén található.

Világítótorony

Típus: Schematic

Ez a schematic Sirius világítótornyát tartalmazza. A szerkezetet MCEdit avagy WorldEdit segítségével lehet behelyezni a kívánt mapra.

Pistonhíd

Típus: Map

Ez a map Sirius pistonhidját tartalmazza. A letöltött rar-ban található "pistonhid" nevû mappát kell bemásolni a minecraft gyökérkönyvtárában a "saves" mappába (C:\Users\*neved*\AppData\Roaming\.minecraft\saves).

Pistonhíd

Típus: Schematic

Ez a schematic Sirius 6*2-es nyitható, zárható piston hídját tartalmazza. A szerkezetet MCEdit avagy WorldEdit segítségével lehet behelyezni a kívánt mapra.

Kombinációs zár

Típus: Map

Ez a map Sirius új kombinációs zárát tartalmazza. FIGYELEM! Ez a map a SNAPSHOT 12A19A-val készült, így azzal tanácsos kipróbálni (bár lehet, hogy az újabb verziókkal is simán elfut)! A snapshot innen tölthető le: http://www.mojang.com/2012/05/minecraft-snapshot-12w19a/

Invasion Mod-hoz erődítmény

Típus: Map

Ez a map az Invasion modhoz készült, ami egy tower defense-s mod. A map (mint ahogyan a mod is) használható multiplayerben is, és singleplayerben is. Az erõdítmény az X: 445 Z: -11 koordináták környékén található.

Várjáték - II. vár

Típus: Map

Ez a map a második várat tartalmazza, amin várjátékot rendeztünk. Használható mind Singleplayer-ben, mind Multiplayer-ben is. A vár az X: 30 Z: 0 koordináták környékén található.

Sirius I. Redstone-os map-je

Típus: Map

Amit itt láttok az Sirius első komolyabb redstone-os map-je. Jó régi, régi rendszerekkel, régen sokan kértétek hogy töltsük fel, fel is töltöttük. :)

Várjáték - I. vár

Típus: Map

Ez a map az elsõ megrendezett várjáték színhelyéül szolgáló várat tartalmazza. Használható mind Singleplayer-ben, mind Multiplayer-ben is. Az X: 177 Z: 253 koordináták már egész jó rálátást nyújtanak a várra.

Redstone ház

Típus: Map

Sokan intézték hozzánk azt a kérdést, hogy ha felhasználnánk összes esztétikai érzékünket, és igyekeznénk beleadni minden redstone tudásunkat, milyen házat tudnánk összedobni. Ez a map azt a házat tartalmazza. Sajnálatos módon kedves Notch barátunk az újabb és újabb patchekkel sikeresen elérte, hogy pár rendszerünk ne mûködjön 100%-osan, illetve egyeltalán ne mûködjön. Ezen tovább kell lépni.

Pistonlift

Típus: Map

Ezen a mapon a Sirius által készített, továbbfejlesztett piston-lift található. Multiplayerben nem mûködik az alap lag miatt, viszont Singleplayerben hasít. A Piston-lift az X: -63 Z: 0 koordináták környékén található.

Sirius liftje BTW moddal

Típus: Map

Ez itt egy Minecraft map, ami tartalmazza a Sirius által készített liftet, amit Better Than Wolves mod segítségével tudott megépíteni. A lift 12 emeleten mozog, és teljesen rád hagyja a döntést, hogy melyik emeletrõl melyik emeletre akarsz utazni. FIGYELEM! A MAP MEGNYITÁSA, KIPRÓBÁLÁSA ELÕTT MINDENKÉPPEN TELEPÍTENI KELL A BETTER THAN WOLVES MODOT!

 

This website is created by Slowmo2, and is the property of Sirius & Slowmo2. Copyright © 2012-2018 All rights reserved. Contact: sascastweb@citromail.hu