Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Atricos és a Redstone! :D

Atricos és a Redstone! :D 10 éve 9 hónapja #2551

Sziasztok, én Atricos vagyok, és a Minecraft-on belül a Redstone-nal foglalkozom. Ezt persze sokan mondhatják magukra úgy, hogy egy egyszerű redstone problémát nem tudnak megoldani, de én nem olyan vagyok. Nemcsak hogy az alapokat kívülről tudom, de újító szerkezeteket építek, olyanokat, amiket máshol még a YouTube-on nem is láttam. Építettem és bemutattam már sok fajta BUD-Switch-et, Digitális órát, különböző Számláló szerkezeteket, Kijelzőket, kompakt Random jel generátorokat, Pistonajtókat, stb. A csatornámat kb. egy fél éve kezdtem el, és mára már 50-nél több videót töltöttem föl rá.

Egy redstone-os videóm:


Redstone alapokkal is foglalkozom, ebből a legelső részt teszem ki ide: (Viszonylag régi videó, de teljesen nézhető ettől még.)


A csatornám linkje:
http://www.youtube.com/atricoshu
Minecraft, Redstone-nal foglalkozom, de én nem az a fajta "redstone-os" vagyok, aki nem tud egy egyszerű problémára megoldást találni, hanem ráadásul olyan építményeket is készítettem már redstone-ból, amit máshol a YouTube-on még nem is láttam.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 9 hónapja Beküldte haxatricosen.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

This website is created by Slowmo2, and is the property of Sirius & Slowmo2. Copyright © 2012-2024 All rights reserved. Contact: sascastweb@citromail.hu